Over ons

Heb je een vraag of suggestie voor de Supportersraad? Of wil je zelf lid worden van de Supportersraad?

Stuur dan een email naar: supportersraadgae@hotmail.com

Wat is de Supportersraad?

De Supportersraad bestaat uit een groep betrokken supporters die mee wil denken en praten met de club over supportersgerelateerde zaken. Ook willen de leden van de Supportersraad beschikbaar zijn voor vragen of suggesties van supporters van Go Ahead Eagles en zorgen dat de supporters op de hoogte blijven van de onderwerpen die met de club worden besproken. De Supportersraad staat in direct contact met vertegenwoordigers van de club, zowel tijdens de vergaderingen als tussentijds als dit nodig is.


Wat kan de Supportersraad?

De Supportersraad vertegenwoordigt alle supporters van Go Ahead Eagles. Zij bespreekt supportersgerelateerde zaken en kan hierover een advies uitbrengen aan de club. Ook kan de Supportersraad bemiddelen tussen de club en een supporter als er sprake is van een probleem. De Supportersraad heeft echter geen zeggenschap over het beleid van de club en geen invloed op bijvoorbeeld de clubs en gemeentes die wij bezoeken bij uitwedstrijden.


Waaruit bestaat de Supportersraad?

De Supportersraad bestaat uit een dagelijks bestuur in de vorm van een voorzitter, een secretaris, een vicevoorzitter en een vicesecretaris. De Supportersraad heeft actieve leden die zich graag willen inzetten voor de supporters en doorlopend aan de slag zijn met acties en de communicatie richting de club en de supporters. De Supportersraad heeft ook passieve leden, dit zijn betrokken supporters die graag een stem willen zijn voor de supporters, maar niet in staat zijn om veel tijd vrij te maken hiervoor. De Supportersraad vergadert maandelijks, afwisselend met passieve en actieve leden en met de actieve leden en de clubvertegenwoordigers. In de Supportersraad is ook de Supportersvereniging vertegenwoordigd.

 

Improve Your Life, Go The myEASY Way™

De bijdrage van de Supportersraad aan de open dag van Go Ahead Eagles is mede mogelijk gemaakt door:

|| Website door: V. Lieftink || Powered by: Wordpress ||